Студія в стилі лофт – фотографії вашій увазі

Відома компанія в Словаччині займалася проектуванням модного житла в стилі лофт, яке розташовується в містечку Братислава.

Для оздоблення стін використовували цегла, а стеля зроблена з бетону. Застосування цих матеріалів підкреслює відмінні риси стилю. Майже всі перегородки вирішено було прибрати, щоб створити просторе приміщення. Залишився тільки вентиляційний короб.

Якщо порівняти фотографії квартири до і після переробки, то можна помітити величезну різницю. До ремонту квартира мала кілька маленьких приміщень: для приготування їжі, туалет і гардероб.

Після переробки квартиру стало просто не впізнати. Все виглядає просторо і гармонійно. Перегородка розділяє кухонний простір і вітальню, яка є ще й спальною кімнатою. Комору і ванну кімнату з’єднали в єдиний простір. Кухня відгороджена від нього стіною, яка, в свою чергу, є ще і стелажем.

Те приміщення, яке раніше слугувало складом непотрібних речей, перетворилося в санітарну кімнату. У ній з’явилася можливість поставити пральну машину і сучасну душову кабіну.

Двері вирішено було не встановлювати, а замість неї використовувати матове скло. Це дозволило візуально розширити простір. В інтер’єр відмінно вписався стелаж для посуду. Його поставили впритул до матовою стіні, але стелаж не загороджує її повністю, так як не має задньої стінки.

Варто тільки переступити поріг кухні, так відразу вашу увагу привертає приголомшуючі меблі бірюзового кольору. Підбирали розмір і форму меблів дизайнери самі, щоб вони відповідали стилю лофт. Для цього зробили відрізи, де це було необхідно, і прибрали ручки на фасадах меблів.

Кухня має цілком стандартне розташування – у віконного отвору. Це має свої переваги і недоліки. Через відсутність верхніх шаф світло вільно проникає в приміщення.



Всі головні стіни і стельове покриття були очищені від старих шарів штукатурки. Цегла пофарбували в білий колір. Стеля залишили в первозданному вигляді, що виглядає досить в дусі стилю лофт, особливо на тлі дубового статі.


У квартирі поділ на зони зроблено умовно, всі простори розташовуються на одній території, а спальна кімната в спеціальній ніші.